Förvaring

När man bygger PrioFyra så ingår viss förvaring. I hallen hittar man skjutdörrar från LUMI och i sovrummen/tvättstugan så är garderober från Vedum. Vi var väldigt snabba att välja bort alla garderober och hade bestämt ta dem via IKEA. Men när det kom till hallens förvaring, så tänkte vi om. Vi valde att behålla skjutdörrarna. Med den enkla förklaringen att de hade måtten. Vi började titta på att köpa in det själv men vi blev för bekväma och insåg att det skulle bli ganska dyrt i alla fall. Dock tyckte vi att inredningen till skjutdörrarna inte alls var värt de pengarna. Vi valde att ta inredningen via IKEA. För oss har det varit viktigt att budgetera för ALLT direkt att man inte missar något. För även om garderober inte är så dyrt, så är det ändå mycket som ska till när man flyttar till ett hus.

Garderoberna i sovrummen har vi valt bort helt och hållet med förklaringen:
-De som ingår går inte upp till tak. Inte roligt med damm.
-Inrednigen som ingår och den inredning som kan köpas till är väldigt basic och väldig dyr när man ska komplettera. Vi valde att köpa samtliga garderober via IKEA.

Något som är viktigt för oss att hitta en röd tråd i huset. Hitta samma stil på skåpluckor i kök/tvättstuga, även använda samma still till förvaringen. Sedan kan man ändra på möbler/textil.

Sedan börjar vi inse att man ska inte bara köpa förvaring bara för att utan det är viktigt att bo in sig och även anpassa sin förvaring efter det behov man har.

Lumi garderob

En reaktion till “Förvaring

  1. Smart 🙂 Det gjorde vi också, fast vi behåller inredningen. Vi tror att det kommer att räcka med 3 walk in garderober (som var en av anledningar varför vi valde prio4) i början. Sedan får man känna efter om man behöver mer förvaring.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s