Kök

Efter ca 1 vecka fick vi vårt resultat på köket av vår säljare.

De utmaningar som vi kände

-Hitta rena linjer
-Få den förvaring som vi ville ha utan att bara trycka in skåp och skåp
-Hålla budget

Resultat är vi ändå nöjda med. Men vi kände att vi inte fick det slutresultatet vi hade tänkt oss för det pålägget som blev. Kan hänga på oss som egentligen hade tänkt oss IKEA innan vi åkte på vårt besök till Vedum.

Förklaringen

-Vi hade tänkt oss något extra när man inte valde IKEA. Kan egentligen inte sätta ord på vad men vi trodde att massor ingick som vi egentligen skulle välja bort, men i slutända var det vi som bara la till och la till. Frågade säljaren om vi la till mycket, nej inte alls…
-Vi ville ha skåp ända upp till taket, men ändå tänka nytt. Därför blev det dubbelt av alla skåp.
-Pop-up el i köksön.

Anledningen varför vi valde ett annat bolag

-Vi ville ha skåpluckor utan handtag (vita skåpluckor) och blev då erbjudna Annica med deras grepplist. Vi ville inte ha någon list och sedan blev vi ”irriterade” på den första lådan. Där var man tvungen att ta underifrån. Vi kände egentligen, nej direkt. Men försökte vänja oss när vi gick i butiken. Men stör man sig redan i butiken så är det ingen bra start.

-Inredningen till skåpen. När man bygger sitt drömkök så ska det va bra inredning, Ditt kök ska vara smidigt. Vi har sedan tidigare kört med ”enklare” lösningar, men kände nu vill vi ha träinredning för bestick mm, bra eller dålig men vi ville ha det. När vi fick reda på vad en låda kostade höll vi nästan på att ramla av stolen. Egentligen inga problem att fylla på senare men helt ärligt när gör man det?

Därför valde vi att gå vidare, med IKEA istället. Kanske budget men vi har haft det sedan tidigare och var väldigt nöjda.

Nackdelen

-Vedums skåp kommer ihopsatta. Därför måste man själv välja om man kan sätta ihop skåpen och leverera till byggarna. Självklart måste det vara ok med säljaren eller om man vill att  byggarna sätter ihop köket. Vi valde det senare alternativet. Med den enkla förklaringen vi har inget utrymme, frakta alla skåp. Därför bestämde vi med vår säljare en paketlösning med kök,tvätt,bad,garderober. Berättar mer om det senare…

Modifierad köksö
Modifierad köksö
Modifierat prio fyra kök
Modifierat prio fyra kök
Modifierat prio fyra kök
Modifierat prio fyra kök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s